Cultureel Adviesbureau Vriens
Kunst | Erfgoed | Musea


Beleid & Strategie

Overal in de maatschappij leven ideeën. Wij helpen om die creativiteit om te zetten in een duidelijk en haalbaar plan. Alle mogelijkheden, kosten en uitdagingen worden helder uiteengezet, desgewenst met meerdere scenario's.


Personeel

Om succesvol te zijn in de culturele sector is goed personeel nodig. In alle fasen kan CABV u daarbij helpen. Voor betaalde krachten kunt u bij ons terecht voor werving & selectie en persoonlijk coaching voor management en directie. Voor vrijwilligers helpen wij met het maken van beleid en een passende training.


Cijfers

Leuke plannen kosten geld. Zowel voor nieuwe initiatieven als bestaande instellingen kan het zinvol zijn om eens goed naar de cijfers te kijken. Wij helpen om een goed beeld te hebben van uw financiële gezondheid. Daarnaast kunnen we adviseren over de mogelijkheden om kosten te verlagen of inkomsten te genereren. 


Publiek

Elk cultureel project verdiend een passende waardering van het publiek. Wij kunnen u helpen om uw bereik te vergroten of te verleggen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw project onder de aandacht komt bij specifieke doelgroepen zoals kinderen, jongeren, toeristen of Nederlanders met een niet-Westerse achtergrond.